Tasot

Laminaattipinnoitetut tasot ovat kestäviä ja erilaiset runko- sekä listoitusvaihtoehdot mahdollistavat innovatiivisetkin suunnitelmat.

compacttaso.jpg

Tälli Oy:n valmistamat laminaattipinnoitetut tasot ovat helppohoitoisia ja kulutuksen kestäviä. Erilaiset väri-, pintamuoto-, runko-, reunalistoitus- ja reunakäsittelyvaihtoehdot mahdollistavat erittäin laajan tuotevalikoiman.

Tuoteperhe voidaan jakaa karkeasti neljään pääosioon: Taivereunaisiin-, ympärilistoitettuihin-, reunamaalattuihin- sekä Formica® Compact -massiivilaminaattitasoihin. Komponenteissa käytettävät runkomateriaalit ovat lastulevy, MDF sekä vaneri.

Varastostamme Formica IKI® -tasomalliston mukaiset taivereunaiset kalustetasot. Lisäksi saatavilla projektitoimituksena Formica® Collection Directoryn mukaiset tuotteet. Tuotteet myydään elementteinä tai määrämittaisiksi työstettyinä.


Materiaalin optimointi ja sahaus

Asiakkaan toimittama mittaluettelo optimoidaan ja määritetään tarvittava levymäärä ja käytettävät levyaihiot. Materiaali käytetään kustannustehokkaasti, mahdollisimman pienellä hukalla.
TUOTTEET


Taivereunainen taso on turvallinen vaihtoehto pyöristetyn etureunansa ansiosta.

Suorareunatasoja käytetään pääsääntöisesti keittiötasoissa sekä erilaisten julkistentilojen palvelutiskeissä.

Koivuvanerilla on oma historiansa skandinaavisessa huonekalumuotoilussa ja sisustamisessa.

Massiivipuulistoitettu taso on ylellinen ja kestävä

Massiivilaminaattitaso soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi sovelluksissa, missä vaaditaan kosteudenkestävyyttä ja rakenteellista lujuutta, kuten elintarviketeollisuuden työtasoissa, ravintolapöytien kansina ja terassikalusteissa.

Viimeisintä painoteknologiaa hyödyntävä digiprint -menetelmä mahdollistaa persoonallisimmat tasoratkaisut.